Jolanda Bronsvoort (Holten, buurtschap Beuseberg)

Mijn naam is Jolanda Bronsvoort. Ik ben woonachtig in Holten, in de buurtschap de Beuseberg. Ik ben getrouwd met Anton en we hebben twee, niet meer thuiswonende, dochters.

Ik ben werkzaam als directiesecretaresse bij De Groot Vroomshoop. Inmiddels ruim vijf jaar verbonden aan Gemeentebelang Rijssen-Holten. Gestart als deelnemer van de klankbordgroep. Vanaf 2018 actief betrokken als commissielid en het laatste jaar als raadslid. De ervaring die ik hiermee heb opgedaan wil ik graag inzetten in de volgende raadsperiode. Gemeentebelang past bij mij omdat het een partij is voor iedereen, voor alle inwoners, los en niet afhankelijk van de landelijke politiek. Wij varen onze eigen koers. Wij zijn er voor de plaatselijke belangen.

Mijn persoonlijke interesses liggen vooral in het sociaal domein. Ik wil me graag inzetten voor kwetsbare inwoners. Kwetsbaar op het financiële en maatschappelijke vlak. Daarom ook ben ik betrokken als vrijwilliger bij ViaVie, onder andere als maatschappelijk begeleider voor statushouders. Ik vind het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt.