Erik Alberda (Holten, dorp)

Ik ben Erik Alberda, getrouwd en vader van twee jongens. Ik zit inmiddels 4 jaar in de gemeenteraad. Wij hebben deze periode veel kunnen doen voor de inwoners van onze gemeente. We hebben bijna ons hele verkiezingsprogramma kunnen realiseren!

Wij streven ernaar dat alle kernen in onze gemeente hun eigen identiteit kunnen hebben. Holten, Dijkerhoek, Espelo en ook Rijssen moeten hier voldoende ruimte voor hebben/krijgen. De afgelopen jaren hebben we een paar stappen in de goede richting kunnen zetten en hier willen we mee doorgaan.

Gemeentebelang is een partij voor alle inwoners. We hebben een heel diverse fractie en achterban, verschillende achtergronden en verschillende politieke kleuren, allemaal met hetzelfde belang; het voorop zetten van deze gemeente en haar inwoners. Ondanks deze onderlinge verschillen kunnen we ons verassend gemakkelijk verenigen, zonder de rem van landelijke partijlijnen of religie. We vragen u om uw landelijke politieke voorkeur los te laten en te kiezen voor deze gemeente, kies Gemeentebelang!