Dennis Krikkink (Holten, dorp)

Mijn naam is Dennis Krikkink. Geboren en getogen in Espelo en tegenwoordig al een aantal jaar woonachtig in het centrum van Holten samen met Maike. Ik werk op de Waerdenborch als docent aardrijkskunde, ben ik sinds 2011 actief als vrijwilliger bij V.V. Holten en sinds 2017 lid van Gemeentebelang Rijssen-Holten.

Zowel tijdens mijn werkende leven als daarbuiten vind ik het belangrijk om actief een steentje te kunnen bijdragen aan een sterkere en betere samenleving. Goed onderwijs is wat mij betreft het fundament voor die samenleving, hier maak ik mij dan ook hard voor. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat het bloeiende verenigingsleven in onze gemeente van onmisbare waarde is.

De aansluiting bij Gemeentebelang was een logische keuze. Onze partij is namelijk volledig autonoom en heeft geen landelijke agenda. Dat Gemeentebelang ook waarde hecht aan een participatieve samenleving, waarbij het gemeentelijke apparaat in dienst staat van haar inwoners, is dan ook essentieel en past bij mijn persoonlijke visie.