Henk Scheperboer

Mijn naam is Henk Scheperboer. Ik ben getrouwd met Jantina en heb vier kinderen in de leeftijd van 14 tot 23 jaar. Ik ben geboren in Diepenveen maar woon vanaf mijn zesde in Holten, in de buurtschap De Beuseberg. Ik ben woonachtig op een boerderij waar wij als hoofdactiviteit koeien melken. Daarnaast hebben wij sinds enkele jaren een groepsaccommodatie onder de naam ‘Het Bravenne.’

Ik houd mij al lange tijd bezig met bestuurswerk. Onder andere in organisaties die zich bezighouden met veeverbetering en de Land –en Tuinbouworganisatie (LTO). Een belangrijke reden voor mij om actief te zijn voor Gemeentebelang is de kans om binnen de gemeente invloed uit te oefenen op bestuurlijk niveau. Rijssen-Holten is in mijn ogen een mooie gemeente met veel potentie. Zo is er sprake van een goed ondernemende middenstand en bedrijfsleven.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat we als partij dichtbij de burger staan. Als plaatselijke partij kunnen wij daarnaast ons eigen beleid voeren binnen de gemeente. Dat Gemeentebelang al jaren bestuurlijke verantwoording neemt spreekt mij dan ook erg aan. Op die manier kun je als partij maximaal meebesturen.