Ertugrul Turegun

Mijn naam is Ertugrul Turegun. Ik ben gehuwd en vader van twee schoolgaande kinderen. Ik ben ruim 28 jaar werkzaam geweest in de woninginrichting, waarbij ik van 1999 tot 2016 zelfstandig ondernemer was.

Vanwege mijn maatschappelijke betrokkenheid, ben ik lid geweest van de werkgroep ‘Ouder betrokkenheid’, waarbij we samen met een groep ouders hebben gewerkt aan verbeteringen in en aan OBS De Salto in Rijssen. Een van de mooiste zaken die we samen met de gemeente hebben gerealiseerd is de aanleg van een schoolzone.

Mijn interesse voor de politiek was al enige jaren aanwezig. Na de cursus politiek, die mij werd aangeboden door de gemeente Rijssen-Holten, heb ik mij aangemeld als lid van Gemeentebelang. Tijdens de cursus heb ik kennis kunnen maken met de raadsleden van de verschillende partijen. Daarbij had ik al snel een klik met Gemeentebelang.

Als Turkse Rijssenaar vind ik het erg belangrijk dat alle inwoners mee kunnen doen in de samenleving. Ik wil mij inzetten om verbindingen te leggen tussen de verschillende groeperingen binnen de gemeente en zodoende een bijdrage leveren aan het samen en met elkaar leven binnen onze mooie gemeente. Voor mij is Gemeentebelang namelijk dé partij die er voor alle inwoners van Rijssen-Holten is.